Straver Mobility

U huurt bij Straver Mobility de mooiste auto’s voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een bruiloft, een gala of een jubileum, Straver Mobility verzorgt het.

Het wagenpark van Straver Mobility bestaat uit een unieke collectie oldtimers, limousines en moderne auto’s. Voor het vervoer van uw gasten beschikken wij over luxe stretched Mercedes E-klasse volgauto’s in diverse kleuren, passend bij de trouwauto’s.

Straver Mobility

Al meer dan 50 jaar de specialist in gelegenheidsvervoer

Ons trouwvervoer omvat meer dan de keuze die u maakt voor de mooiste trouwauto, namelijk de zekerheid dat het vervoer voor u en uw gasten tot in de puntjes verzorgd is. Onze chauffeurs zijn bekend met de gang van zaken bij kerk en gemeentehuis en zijn daardoor een waardevolle hulp voor uw ceremoniemeester. Als bruidspaar wilt u immers volop genieten van een onvergetelijke dag. Dan is het een prettig idee dat u alles met een gerust hart aan specialisten kunt overlaten.

Al een trouwauto vanaf € 260,-

Bij Straver Mobility huurt u al een trouwauto voor € 260,- inclusief chauffeur en 80 vrije kilometers. Kijk voor meer informatie op onze website en verbaas u over onze messcherpe tarieven.

Speciale tarieven voor Jubilea en Gala ritten

Voor een jubileum- of gala rit hanteren wij speciale tarieven. Deze tarieven zijn gebaseerd op een minimale inzet tijd van 2 uur. Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of stuur een e-mail.

Contactgegevens

Bezoek adres Gouda
Boelekade 177-179
2806 AH Gouda
Telefoon: 0182-516215
Email: info@stravermobility.nl
Website: www.stravermobility.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00
Zaterdag 9.00 tot 16.00

Bezichtiging auto’s
Uitsluitend volgens afspraak

Bekijk ook deze uitstekende auto bedrijven.

Kies op regio of aanbod...