Limousine- & Trouwservice Otte BV

In luxe van A naar B vervoerd worden is voor iedereen beschikbaar met de limousines en trouwauto’s van Otte BV.

Uw trouwdag, feest of uitje wordt extra bijzonder met bijpassend vervoer. Otte BV neemt u alle zorg uit handen en met het grote aanbod aan prachtige auto’s is er altijd wel één die bij u past.

Limousine- & Trouwservice Otte BV

gespecialiseerd in personenvervoer in al zijn facetten!

Wilt u een speciale dag een extra feestelijk tintje geven? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw vervoer aan te passen aan de gelegenheid!

U kunt bijvoorbeeld naar het stadhuis in één van onze prachtige Rolls Royces, Bentleys of Jaguars. Natuurlijk kunt u ook de jubilaris van uw bedrijf laten vervoeren in één van onze Lincoln of Chrijsler Stretched Limousines, voorzien van alle denkbare luxe of in een echte klassieke Amerikaanse Cadillac, de favoriete auto van Elvis Presley!

Ook voor zakelijk vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Misschien is ‘t een leuk idee om uw gasten eens op gepaste wijze van Schiphol af te laten halen.

Heeft u vragen over de vele mogelijkheden? Bel gerust, wij informeren u graag en uiteraard geheel vrijblijvend!

Wilt u langskomen om met eigen ogen de auto’s en bussen te kunnen bekijken dan kan dat natuurlijk ook. Wij ontvangen u graag en tonen u dan alle mogelijkheden. Denk dan bijvoorbeeld aan de grote van de instap van de auto’s.

Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur .

Wanneer u langs wilt komen is dat natuurlijk altijd mogelijk. Wel verzoeken wij u een afspraak te maken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er iemand aanwezig is.
023-5123434

Erkend vervoerder

Sinds 1952 zijn wij van vader op zoon, gespecialiseerd in personenvervoer in al zijn facetten!

In de loop der jaren hebben we een indrukwekkend wagenpark opgebouwd. Voor het onderhoud van ons wagenpark hebben we monteurs in dienst. Op deze wijze kunnen we ervoor zorgen dat de auto’s in optimale conditie blijven.

Onze chauffeurs weten exact hoe zij met de auto moeten omgaan en begeleiden u op professionele wijze. In sommige gevallen mag u ook zelf de auto besturen. Uiteraard krijgt u dan wel eerst een gedegen uitleg over het gebruik van de auto.

Kwaliteit staat bij ons hoog in ‘t vaandel. Niet voor niets is Otte limousine- en trouwservice erkend door de Vereniging van Erkende Trouwauto- en Limousinebedrijven oftewel: VETEL

Groepsvervoer met klasse

Nieuw in onze collectie zijn twee originele Engelse dubbeldekkers en een
prachtige Zwitserse Saurer post-bus: echte blikvangers voor promoties, beurzen of evenementen!

Uiteraard kunt u ook onze andere auto’s huren voor reclame, promotie, beurzen of evenementen.

Bel ons gerust voor nadere informatie. Wij informeren u graag en geheel vrijblijvend.

Contactgegevens

Otte limousine- en trouwservice
Ir. Lelyweg 10
2031 CD Haarlem
Telefoon: 023-5123434
Fax: 023-5325168
E-mail: info@otteotte.nl
Website: www.otteotte.nl

Bekijk ook deze uitstekende auto bedrijven.

Kies op regio of aanbod...