G. Tap BV

Tap-trouwvervoer is al sinds 1931 gespecialiseerd in personenvervoer in al zijn facetten en trouwvervoer in het bijzonder.

Voor meer dat 12.000 bruidsparen begon de huwelijksdag in één van onze bijzondere bruidswagens. Logisch dus dat onze chauffeurs het klappen van de zweep kennen. Ze zijn royaal bekend met de diverse gewoontes bij trouwlocaties, schatten tijden feilloos in, en zijn door hun ervaring een waardevolle hulp voor uw ceremoniemeester.

Tap-trouwvervoer

Probleemloos vervoer is ons dagelijks werk

Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is, en dat trouwvervoer daarvan een belangrijk onderdeel is, waarop u blindelings moet kunnen vertrouwen..
Wij bieden u uit eigen wagenpark een heel scala aan mogelijkheden van gerieflijk modern to nostalgisch ouderwets, wagens in een topconditie, waaronder enkele unieke exemplaren. Chauffeurs met royale ervaring en affiniteit met dit vak, die u achter de schermen graag met raad en daad terzijde staan.

Als u plannen heeft, neem dan eens contact met ons op, ons team is beschikbaar om naar al uw vervoerswensen te luisteren, en dan een voor u passende oplossing aan te dragen !

Aan u de keus

Of u nu kiest voor vervoer op top-niveau, bijvoorbeeld met een Rolls Royce, een Buick, een Lincoln of een van de andere bruidswagens; Tap trouwvervoer heeft daarvoor een passende oplossing.

Maar als u liever zelf uw eigen trouwauto bestuurt, heeft Tap trouwvervoer ook een paar leuke opties. Wat denkt u van een rode MG-td (bekend van JanJans en de kinderen) of een hele exclusieve A-Ford Shay, of onze Volkswagen Kever Cabrio waarin u zelf de bruid naar de trouwlocatie vervoert?

Vervoer van familie en gasten

Voor het vervoer van uw gasten bieden wij ook uitstekende mogelijkheden. Bijzonder stijlvol zijn onze 7-persoons Mercedes limousines, in de kleuren wit, grijs of zwart. Ze geven net dat beetje extra cachet in de trouwstoet waarin u zelf in een exclusieve bruidswagen van Tap voorop gaat. Ook 29-persoons klassieke trouwbussen behoren tot ons wagenpark. Kortom een scala aan vervoer mogelijkheden voor bruidspaar en gasten.

Contactgegevens

Tap trouwvervoer
Schimmelpenninckkade 40
3813 AE Amersfoort
Telefoon: 033- 4755000
E-mail: info@tap-trouwvervoer.nl
Website: www.Tap-trouwvervoer.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Andere tijdstippen alleen na afspraak, op een
Moment dat ons beiden goed uit komt.

Bekijk ook deze uitstekende auto bedrijven.

Kies op regio of aanbod...