Vetel Vervoer

Uw trouwdag, jubileum of avondje uit wordt extra bijzonder met vervoer in een klassieke Rolls Royce of een moderne Stretched Limousine.

Laat u op koninklijke wijze vervoeren door onze gediplomeerde chauffeurs en ervaar de luxe van royalty en hollywoodsterren. Nu bent u de ster van de dag! Waar wacht u nog op en reserveer nu uw droomauto.

Vetel is de overkoepelende Vereniging van Erkende Trouwauto en Limousine bedrijven.

Vetel staat voor zekerheid, kwaliteit en continuïteit. Het keurmerk garandeert dat uw vervoer tot in de puntjes verzorgd is. De bij deze vereniging aangesloten bedrijven hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Alle aangesloten bedrijven hebben een streng selectieproces doorstaan. Maak uw keuze uit één van deze gerenommeerde vervoersbedrijven. Wij wensen u alvast een fantastische dag toe.

Het grootste aanbod in speciaal vervoer

De bedrijven aangesloten bij deze vereniging hebben een landelijke dekking. Wij zijn gezamenlijk de oudste en grootste vervoerder gespecialiseerd in bijzonder vervoer van Nederland. U kunt bij de aangesloten bedrijven terecht voor bijzondere trouwwagens, moderne sportauto’s en diverse soorten limousines.

Kies op regio of aanbod...